Extra vredesbijeenkomst

Zondag 25 september om 16 uur
Deze week is het Vredesweek in Nederland. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij hoe wij kunnen bijdragen aan een harmonieuze en vredige wereld. In het Jewel Heart komen we iedere zaterdag (voor zover het programma dat toelaat) bij elkaar om samen te mediteren voor vrede en gezondheid voor iedereen. Te midden van alle tumult om ons heen willen we het hoofd koel houden en ons hart warm. Dat vraagt om een open houding.

Vol levensvreugde kijken we naar onze wereld. We brengen onze geest met behulp van meditatie in balans, als een moeder die stil geniet van de levensvreugde van haar kinderen en vol mededogen naar hun dwaasheid kijkt.
Aanstaand weekend komen we op zondag de 25e om 16.00 uur bij elkaar (In plaats van de gebruikelijke zaterdag). We sluiten hiermee de landelijke vredesweek af. Een bijzonder moment om samen te komen en als Jewel-Heart sangha onze beste wensen aan de wereld te geven.

Iedereen is van harte uitgenodigd, introducees zijn welkom. Na afloop is er in het Jewel Heart gelegenheid om na te praten bij een kopje thee.

Praktische informatie
Datum: zondag 25 september
Tijd: van 16 tot 17 uur, inloop vanaf 15.45
Plaats: Live in Jewel Heart, of online

Geplaatst in Home-nl en getagd met .