Beoefening van Witte Tara najaar 2022

Start donderdag 8 september 2022

Afbeelding Witte Tara

Beeldrecht: Marian van der Horst

Elke donderdag (behalve 27 oktober) t/m 22 december vanaf 20:30 uur (inloggen vanaf 20:15 uur). Voorlopig alleen online; via Zoom.

Tara wordt ook wel de Moeder van alle Boeddha’s genoemd. Ze staat symbool voor vrouwelijke kracht en wijsheid zoals die in de hele kosmos en in elk individu aanwezig is. Ze representeert compassie en Witte Tara wordt specifiek geassocieerd met zuiverende, helende en levensverlengende kwaliteiten.

Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte om deze kwaliteiten te onderzoeken en er contact mee maken. Dit doen we door middel van (geleide) meditaties, visualisatie, mantra recitatie en concentratie oefeningen.

De bijeenkomsten zijn geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de beoefening van Witte Tara. Enige ervaring met meditatie en visualisatie oefeningen is gewenst. We dragen de bijeenkomsten op aan ons eigen welzijn,  aan de leden van onze sangha en aan iedereen, die we in de beoefening mee willen nemen.

Voor deze bijeenkomsten kun je je opgeven via het secretariaat tot uiterlijk 14.00 uur op de dag zelf. We sturen je dan een link toe, waarmee je kunt inloggen.

Posted in .