Vajrayogini Mantra Retraite van maandagavond 6 t/m zondag 19 augustus 2018 en Vuur-puja op zaterdag 25 augustus 2018 door Carel Weevers en Ron Twisk

Inschrijftermijn:
Aanmelden en bijdrage in de kosten tot vrijdag 6 juli 2018. Je inschrijving is definitief als ook de bijdrage in de kosten is ontvangen.

Hierbij meld ik me aan voor de volgende onderdelen van de Vajrayogini Mantra Retraite met Vuur-puja op 25 augustus 2018 in Jewel Heart, Nijmegen:

S.v.p. aanvinken wat van toepassing is.
S.v.p. aanvinken wat van toepassing is.
S.v.p. aanvinken wat van toepassing is.
S.v.p. aanvinken wat van toepassing is
S.v.p. aanvinken wat van toepassing is
Jewel Heart heeft een solidariteitsfonds voor mensen die graag de lessen willen bijwonen, maar dit financieel niet (volledig) kunnen opbrengen. Wil je een beroep doen op het solidariteitsfonds, neem dan contact op met het secretariaat (info@jewelheart.nl). Als je aan dit solidariteitsfonds wilt bijdragen, kun je hierboven aangeven voor welk bedrag.
Het totaal bedrag (zelf even optellen) maak ik over op IBAN NL95 INGB 0005 7122 89 t.n.v. Jewel Heart Nijmegen, o.v.v. "Vajrayogini Mantra Retraite 2018".
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze gezamenlijk zorgdragen voor een goed verloop van de retraite inclusief alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden.
Als je lid bent, hoef je adres, postcode, woonplaats en telefoon niet in te vullen!
Heb je opmerkingen? Je kunt deze hierboven kwijt. We proberen zo snel mogelijk te reageren.