Verplichte Tsoh’s 2021

Vrijdag 8 januari en zaterdag 23 januari 2021

Voor iedereen met een Vajrayogini en/of Heruka initiatie zijn er twee verplichte Tsoh-dagen. Deze dagen vallen in 2021 op vrijdag 8 en zaterdag 23 januari.

Vanwege de sluiting van het centrum kan de Tsoh op 8 januari alleen online gezamenlijk worden beoefend. Of dit ook voor 23 januari geldt, laten we je nog weten. Onderaan dit bericht vind je de precieze tijden. Een financiële bijdrage voor ingekochte Tsoh is heel welkom.

Wanneer je de Tsoh(‘s) zelf doet, is het aan te bevelen deze op de Tsoh dagen zèlf te doen. Je kunt een mailtje sturen naar het secretariaat als je de handleidingen voor de Tsoh’s wilt hebben. Geef dan wel aan welke handleiding je nodig hebt. De handleiding voor de Lama Chöpa Tsoh (mag je doen als je een Heruka of Vajrayogini initiatie hebt gehad) of de handleiding voor de Vajrayogini Tsoh (mag je doen als je een Vajrayogini initiatie hebt gehad).

Heb je een Cittamani Tara initiatie (en géén Heruka initiatie) ontvangen? Dan ben je van harte welkom bij de Tsoh’s, maar zijn deze niet verplicht.

Heb je vragen of opmerkingen over de Tsoh of de beoefening? Geef ze gerust door via het secretariaat.

Praktische informatie
Data: vrijdag 8 januari 20.00 uur alleen online.
Zaterdag 23 januari 16.00 uur. Mogelijk ook alleen online. Wordt nader bekend gemaakt.
Aanmelden via het secretariaat o.v.v. Tsoh + datum!
Donatie: graag op NL95 INGB 0005 7122 89 o.v.v. donatie Tsoh plus datum.

Let op: Opgeven kan tot een dag tevoren tot 16.00 uur via het secretariaat. Geef s.v.p. duidelijk aan aan welke Tsoh je meedoet.