Twee- en vierdaagse Vajrayogini retraite 2021

Zaterdag 14 t/m zondag 15, of zaterdag 14 t/m dinsdag 17 augustus

Afbeelding Vajrayogini_M.vd. Horst Deze Vajrayogini retraite zullen we het beoefenen van Vajrayogini  bestuderen en verdiepen. De vragen die we ons daarbij stellen zijn:
1. Hoe kan onze Bodhicitta zich uiten als Vajrayogini?
2. Hoe kan het beoefenen van Vajrayana ons ondersteunen in onze dagelijkse werkelijkheid?
Het zoeken naar antwoorden op deze vragen zal een proces zijn van onderlinge uitwisseling, studie en meditatie. Tijdens de retraite zullen we ook ontdekken hoe onderwerpen uit de Lamrim nauw verweven zijn met het beoefenen van Vajrayana en omgekeerd.

Deze retraite is geschikt voor iedereen die haar/zijn vaardigheid wil vergroten om zichzelf en anderen te helpen. Voorwaarde is dat je een Vajrayogini initiatie hebt ontvangen. De dagindeling zal zijn zoals tijdens een Mantra-retraite. De focus zal echter niet liggen op het reciteren van een hoeveelheid mantra’s, maar op het vertrouwd raken met de Yidam Vajrayogini. Er is veel ruimte voor ieders bijdrage en vragen.
De retraite zal 's middags en 's avonds plaatsvinden. In verband met de deelname van buitenlandse gasten is de voertaal eenvoudig Engels.

Praktische informatie:

Begeleiding: Ron Twisk
Duur: Geef je keuze s.v.p. aan op het inschrijfformulier.
Plaats: naar keuze in Jewel Heart Nijmegen (indien mogelijk in verband met Coronaprotocol) of online via Zoom.
Financiële bijdrage: kostendekkende donatie. Je donatie is kostendekkend vanaf € 70 voor de vierdaagse retraite en vanaf € 40 voor de tweedaagse. We zijn je zeer dankbaar is je iets meer kan geven.

Aanmelden: via dit inschrijfformulier.

Geplaatst in Retraites.