Open dag !

Lunch sanghabijeenkomst Jewel HeartSlaat je hoofd wel eens op hol van al dat 'moeten' elke dag? Weet je wel dat er meer is dan dat, maar weet je niet waar je dat kunt vinden? Ben je kortom op zoek naar kalmte en meer evenwicht in je leven? Het boeddhisme is een rijke en beproefde bron voor antwoorden op deze vraagstukken.

Door meditatie en trainingen kun je je eigen geest leren begrijpen. Je doorziet hoe je gedachten en gewoontes met je op de loop gaan en je gelukkig of ongelukkig maken. Oefeningen om je geest en hart te onderzoeken brengen je in contact met positieve gevoelens en helende energie. Je ervaart daardoor meer rust en vrijheid in je dagelijkse leven en je ontdekt hoe je dagelijkse bezigheden een bron van groei en vreugde kunnen worden.

Zondag 25 augustus verwelkomen we je graag voor een informatieve en muzikale start van het nieuwe cursusjaar.


Tussen 15.00 en 17.00 uur
kun je meedoen aan diverse korte proeflessen en kennis maken met ons uitgebreide cursusaanbod en overige activiteiten. Daarin is er voor elk wat wils. Er zijn cursussen voor mensen die zich willen oriënteren in het Tibetaans boeddhisme. We bieden ook nieuwe cursussen en verdiepingsgroepen aan voor mensen die al langer met het boeddhisme bezig zijn. En er zijn activiteiten waaraan je per keer kunt meedoen, zoals de Open meditatie op vrijdagavond.

Voor iedereen staan de deuren wijd open en we leiden je graag rond in ons pand. Kom gezellig snuffelen in ons winkeltje vol (tweedehands) boeken en relieken. Laat je inspireren! We staan voor je klaar, wat je vraag ook is.

Je kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur en na 17.00 uur borrelen we nog even na.

De berichtgeving over de Open dag houden we steeds up to date. Raadpleeg de website voor het meest actuele programma of schrijf je in voor onze nieuwsbrief door een bericht te sturen aan het secretariaat.

Je kunt gewoon binnenlopen. We zien naar je komst!

 

Geplaatst in Home-nl, Open activiteiten.