Zegening stupa van Gelek Rimpoche en zegening Boeddhabeelden

Zaterdag 21 oktober 10.30 – 14.00 uur

Zegening stupa van Gelek Rimpoche en zegening Boeddhabeelden
Aansluitend gezamenlijke lunch (zelf meenemen)

Net als het afgelopen jaar zal Chungtsang Rinpoche de stupa van Gelek Rimpoche zegenen met een bijzonder ritueel. Met de door ieder van ons meegebrachte bloemen en bloemstukjes versieren we daarvoor het altaar om zo uitdrukking te geven aan de verbinding die we met Gelek Rimpoche voelen.

Aansluitend zal Chungtsang Rinpoche de Boeddhabeelden zegenen die het afgelopen jaar zijn gevuld met mantra rollen, kruiden, e.d. Als je jouw Boeddhabeeld(en) ook wilt laten vullen en zegenen, kun je je daarvoor aanmelden tot vrijdag 6 oktober a.s. door een mailtje te sturen naar het secretariaat. In de week voorafgaand aan de zegening zullen Chungtsang Rinpoche en de met hem meegereisde monniken proberen zoveel mogelijk beelden te vullen. Dat betekent dat je jouw aangemelde beeld(en) tot uiterlijk vrijdag 13 oktober op het secretariaat kunt inleveren. Als je het fijn vindt, ben je van harte welkom om samen met Rinpoche de beelden te vullen.

De kosten voor het vullen en zegenen van een beeld is afhankelijk van de grootte van het beeld. Als indicatie kun je aanhouden € 40 voor een beeld van 20 cm. hoog.

Na het zegenen is er een gezamenlijke lunch waar ook Chungstang Rinpoche en zijn reisgezelschap bij aanwezig zullen zijn.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 21 oktober
Plaats: Lama Je Tsongkhapa zaal Jewel Heart
Tijden:
10.30 – 12.30 uur – Zegenen stupa en Boeddhabeelden
12.30 – 14.00 uur – Lunch – neem je eigen lunch mee.

Eigen bijdrage: vrijwillige donatie

Aanmelden bijwonen ceremonie live/online: tot vrijdag 20 oktober 14.00 uur door een mailtje te sturen naar het secretariaat. Geef bij je aanmelding aan of je live of online meedoet.

Inbrengen Boeddhabeelden tot vrijdag 13 oktober 14.00 uur op het secretariaat (van te voren even afspreken wanneer je komt).

Geplaatst in Lerarenbezoek, Online activiteiten, Open activiteiten.