Voortgangsbericht vanuit het bestuur met betrekking tot het Corona virus

Maandag 30 maart 2020

Copyright Marian van der Horst

Gezien alle ontwikkelingen en de laatste overheidsmaatregelen én onze zorgen naar aanleiding van het Corona virus heeft het bestuur besloten om het opschorten van alle activiteiten te verlengen tot 1 juni 2020. Dat betekent dat alle activiteiten van Jewel Heart in het centrum of op andere locatie(s) met meer dan drie mensen in ieder geval tot 1 juni a.s. geen doorgang vinden.

Er wordt hard gewerkt om een aantal cursussen online voort te zetten en ook om lessen van Gelek Rimpoche als webinar met leden en belangstellenden te delen. Daarnaast zijn we bezig een vangnet te maken waarmee we sangha-leden voor wie dat nodig is een helpende hand kunnen bieden.

We hopen dat deze nieuwe activiteiten een positieve bijdrage leveren aan het omgaan met de omstandigheden zoals ze zijn. We volgen de ontwikkelingen en zullen je op deze plek opnieuw informeren als er wijzigingen zijn.

Tot slot hopen we dat het direct of indirect door het virus veroorzaakte lijden voor iedereen zo beperkt mogelijk mag blijven en dat we hoop en kracht kunnen ontlenen aan de verbinding die we hebben met onze leraren. Moge onze beoefening ons steunen en inspireren om iets te betekenen voor onszelf en onze naasten.

Namens het bestuur,
Henk Dolfing
Voorzitter a.i.

 

 

Geplaatst in Geen categorie.