Meditatiedag januari 2024

Zondag 21 januari 2024

Op zondag 21 januari is er van 10.30 – 16.00 uur een meditatiedag. Deze heeft als thema Verbinden. Ieder mens verlangt ernaar zich gekend en gezien te voelen; zich te laten kennen en te laten zien. Juist het je verbonden voelen, geeft je kracht en moed om ook alleen te zijn. 

Je verbinden vraagt niet dat je verandert wie je bent; het vraagt van ons om te ZIJN wie je bent. In liefdevolle en intieme verbinding met je ware zelf. Om je van daaruit te verbinden met de wereld om je heen. Dat vraagt om een open houding in je denken, spreken en handelen. Alleen zo kunnen we echt contact maken met wat er is, onbevooroordeeld.

Tijdens deze meditatiedag oefenen we ons door zacht lichaamswerk en meditaties in het herkennen, erkennen, toelaten en ruimte geven aan wat is. Je zult merken dat je dat brengt tot de ervaring van je helemaal te kunnen ontspannen. Hier, nu, zijn met wat er is.
 
Heb je zin om mee te doen?
Kom dan op tijd en neem je eigen lunch mee.
Van harte welkom!

Praktische informatie
Begeleiding: senior studenten Jewel Heart
Plaats: alleen live in Jewel Heart Centrum
Datum: zondag 21 jan. 2024
Tijd: 10.30-16.00 uur

Eigen bijdrage: leden via contributie; niet-leden entreeprijs € 30, overmaken op NL95 INGB 0005 7122 89 t.n.v. Jewel Heart o.v.v. meditatiedag en datum.

Aanmelden: tot vrijdag 19 januari 16.00 uur via het secretariaat. o.v.v. datum meditatiedag

Geplaatst in Geen categorie.