Mondelinge overdracht Witte Tara door Chungtsang Rinpoche

Zondag 13 juni 11.00 - 13.00 uur

Tijdens Rinpoche’s vorige bezoek aan ons centrum in 2019 heeft hij een prachtige Witte Tara zegening gegeven en werd zijn sterke band met Witte Tara duidelijk. Deze keer zal Rinpoche ons ‘Lungs’ (mondelinge overdrachten) geven van de Mantra van Witte Tara, haar sadhana en de lofprijzing op de eenentwintig Tara’s.

Gelek Rimpoche heeft in een van zijn laatste lessen aan Jewel Heart Nederland verteld: ‘Het geven van een Lung lijkt misschien enkel wat Tibetaans gebrabbel voor ons, maar let wel: het is de ruggengraat van onze spirituele beoefening.’ En over Chungtsang Rinpoche vertelde hij dat Chungtsang zeer rijk is aan mondelinge overleveringen en overdrachten heeft ontvangen van vele vooraanstaande leraren. Voor ons is dit daarom een buitenkans om hier verbinding mee te maken.

Deze overdracht is tevens een voorbereiding op de Witte Tara retraite van 21 t/m 25 juli. Tot en met juni 2021 is er elke donderdagavond om 20.30 uur een Witte Tara beoefening, waarvoor je je via het secretariaat kunt aanmelden. Aan alle activiteiten kun je ook afzonderlijk meedoen.

Praktische gegevens
Plaats: alleen via Zoom.
Financiële bijdrage
Een donatie is kostendekkend vanaf € 20. We waarderen je vrijgevigheid als je het je kunt veroorloven om een hoger bedrag te doneren. Daarnaast is ook een donatie voor de leraar zeer welkom.
Vertaling: Er is simultaanvertaling naar het Nederlands.
Je moet je hiervoor uiterlijk 4 juni 14.00 uur opgeven.

Aanmelden via het secretariaat. Geef s.v.p. duidelijk aan waarvoor je je aanmeldt. Doe dit vóór vrijdag 11 juni 14.00 uur.

Geplaatst in Geen categorie.