Wekelijkse Witte Tara beoefening

Elke donderdag van 20.30 - 21.30 uur

Vanwege de nog steeds wereldwijde toename van Corona besmettingen blijven we tot en met juni 2021 doorgaan met het beoefenen van Witte Tara. Het je wenden tot Witte Tara is een bijzondere beoefening. Tara is de moeder van alle Boeddha's en wil altijd te hulp komen als je haar daarom vraagt. Als je behoefte hebt aan extra steun en bescherming, bevelen we deze beoefening van harte aan! Je kunt deze beoefening ook doen voor de gezondheid en het welbevinden van alle mensen die, in welke vorm dan ook, lijden.

In het verlengde van deze Witte Tara activiteiten vindt er van 21 t/m 25 juli een Witte Tara retraite plaats. Zoals het er nu naar uitziet, kan die met een beperkt aantal mensen in Jewel Heart plaatsvinden. Als je er zeker van wilt zijn dat er plaats voor je is, geef je dan snel op via het secretariaat. Op zondag 13 juni van 11.00 - 13.00 uur geeft Chungtsang Rinpoche mondelinge Witte Tara overdrachten.

We doen deze beoefening voor alle mensen die Corona hebben of anderszins ziek zijn, voor familieleden en voor alle levende wezens die het nodig hebben. De beoefening begint om 20.30 uur. Inloggen vanaf 20.00 uur. Meld je aan via het secretariaat om de link te ontvangen. Dit kan tot 14.00 uur op de dag zelf.

Log s.v.p. op tijd in, zodat we om 20.30 uur kunnen beginnen.

 

Afbeelding Witte Tara door Marian v.d. Horst

Thangka: Marian van der Horst

Posted in .