Klankmeditatie

Zondag 14 januari 16.00 – 17.00 uur

Kom op 14 januari 2024 naar de grote Je Tsongkapa zaal van Jewel Heart en kies een prettig plekje om ontspannen op een matrasje te kunnen liggen.

Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom.
Om 16.00 uur begint Henk Mosterdijk van Lung Ta Sound Healing met een korte begeleide meditatie. Daarna begint zijn klankconcert met de warme klanken van de Tibetan singing bowls/ klankschalen, tingsha’s, klankbuizen, chimes, drums, ratels, enzovoorts.

Na dit heerlijke uur is er thee om samen na te praten of in je eentje nog even na te genieten. Ook kun je de mensen van Jewel Heart en Lung Ta Sound Healing nog vragen stellen. We geven graag uitleg over het Tibetaans boeddhisme en onze activiteiten in Jewel Heart.

We verheugen ons op je komst!

Praktische informatie
Plaats: Jewel Heart centrum
Eigen bijdrage: we vragen een kostendekkende donatie van €10,-
Aanmelden: Er zijn 30 plekken beschikbaar. Het concert is inmiddels uitverkocht. Houd de volgende aankondiging in de gaten op de website en in de sanghamail.

Bij wie ben je te gast?
Het klankconcert
wordt uitgevoerd door sound healer Henk Mosterdijk. Met zijn klanken wil Henk zijn intenties verspreiden en met de energie van hemzelf en anderen ervoor zorgen dat er in de wereld meer ruimte ontstaat voor harmonie, compassie en liefde. Henk doet dit onder de naam ‘Lung Ta Sound Healing’.

Lung Ta Sound Healing’ is niet zomaar een naam.
In Tibet worden de Tibetaanse gebedsvlaggen Lung Ta genoemd. Lung Ta betekent ‘Windpaard’ of ‘Paarden van de Wind’. Het idee achter deze Tibetaanse gebedsvlaggetjes is, dat de intenties van de hierop geschreven mantra’s door de wind over de wereld worden verspreid. Voor meer informatie zie: https://www.lung-ta.nl/.

Het concert vindt plaats in het Tibetaans boeddhistisch centrum Jewel Heart. Gastvrouw en gastheer zijn Sylvia Jacobs en Roy ten Holder.

Met onze lessen in meditatie en met onze introductiecursussen in het Tibetaans boeddhisme leer je je eigen geest te begrijpen en te richten. Zo kom je in contact met positieve gevoelens en helende energie. Je ervaart daardoor meer rust en vrijheid in je dagelijkse leven en je ontdekt hoe je dagelijkse bezigheden een bron van groei en ontwikkeling kunnen worden. Niet de intellectuele kennis staat voorop, maar het ontdekken en ontwikkelen van innerlijke wijsheid en liefde. Voor meer informatie zie ons complete cursusprogramma.

Geplaatst in Geen categorie, Overige activiteiten.