Beoefening Witte Tara

Elke donderdagavond 20.30 uur

Afbeelding Witte Tara door Marian v.d. Horst

Thangka: Marian van der Horst

Vorig studiejaar zijn we begonnen met het beoefenen van Witte Tara voor zowel je eigen welzijn en gezondheid als voor het welbevinden van alle mensen die, in welke vorm dan ook, lijden. Sinds die tijd doen we deze beoefening elke donderdagavond om 20.30 uur.

We doen deze beoefening ook voor leden en belangstellenden van Jewel Heart die ziek zijn of anderszins onze ondersteuning en aandacht nodig hebben. Als je mensen in je omgeving kent voor wie je de beoefening wilt opdragen, kun je dat bij het secretariaat aangeven tot woensdag 14.00 uur. Je kunt dat ook voor jezelf vragen.

Tara is de moeder van alle Boeddha’s en wil altijd te hulp komen als je haar daarom vraagt. Als je behoefte hebt aan extra steun en bescherming, bevelen we je deze beoefening dan ook van harte aan!

In de beoefening doen we een begeleide meditatie met visualisatie van Witte Tara. De beoefening is zo opgebouwd dat je echt verbinding kunt maken met de helende energie van Tara. De beoefening duurt ruim 1 uur. De beoefening vindt alleen online plaats. Je kunt je tot woensdag 14.00 uur aanmelden bij het secretariaat. We sturen je dan een link toe.

Praktische informatie
Tijd
: elke donderdagavond 20.30 uur. Alleen online.
Inloggen vanaf 20.00 uur.
Aanmelden: tot woensdag 14.00 uur. We sturen je dan een link toe.
Donatie
: We stellen een donatie op prijs. Je kunt die overmaken op: IBAN NL95 INGB 0005 7122 89 t.n.v. Jewel Heart o.v.v. Donatie Witte Tara.

Posted in .