Vredesmeditatie najaar 2023

Iedere zaterdag komen we bij elkaar om samen te mediteren voor vrede en gezondheid voor iedereen. Te midden van alle tumult om ons heen willen we het hoofd koel houden en ons hart warm. Dat vraagt om een open houding, die we in deze meditatie oefenen.

We brengen onze geest met behulp van meditatie in balans en kijken vol vreugde naar onze wereld. Als een moeder die stil geniet van de levensvreugde van haar kinderen en vol mededogen naar ze kijkt. Als Jewel Heart sangha is het een fijn moment om onze beste wensen aan de wereld te geven.

Iedereen is van harte uitgenodigd, ook introducés zijn welkom. Na afloop is er gelegenheid om na te praten bij een kopje thee.

Praktische informatie
Datum: Vanaf 2 sept in principe wekelijks. Uitgezonderd 25 november; 30 december 2023; 6, 27 januari 2024 en de dagen dat er een gastspreker of leraar lesgeeft. Zie hiervoor de rubriek Nieuws op de homepagina. Alle andere zaterdagen is er wel een vredesmeditatie. Als je rechtstreeks bericht wilt ontvangen over wijzigingen in de data, kun je je hiervoor opgeven bij het secretariaat.
Plaats: Live in Jewel Heart Centrum en online
Tijd: zaterdag 16.00-17.00, inloop vanaf 15.45 uur
Online meedoen? Geef je vrijdag voor 14.00 uur op via het secretariaat.

Aan deze activiteit kun je per keer meedoen.

Op vrijwillige basis kun je een donatie doen in donatiebox ter plekke.

Posted in .