Yamantaka beoefening en studieretraite van zaterdag 28 t/m maandag 30 december 2019 of t/m vrijdag 3 jan. 2020

YamantakaWe zijn blij dat we deze retraite kunnen aanbieden, waarin we het beoefenen van Yamantaka zullen bestuderen en verdiepen. De vragen die we ons daarbij stellen zijn:
1. Hoe kan onze Bodhicitta zich uiten als Yamantaka?
2. Hoe kan het beoefenen van Vajrayana ons ondersteunen in onze dagelijkse werkelijkheid?

Het zoeken naar antwoorden zal een proces zijn van onderlinge uitwisseling, studie en meditatie. Tijdens de retraite zullen we ook ontdekken hoe onderwerpen uit de Lamrim nauw verweven zijn met het beoefenen van Vajrayana en omgekeerd.

Deze retraite is geschikt voor iedereen die haar/zijn vaardigheid wil vergroten om zichzelf en anderen te helpen. Voorwaarde is dat je een Yamantaka Solitary Hero initiatie en bijpassende lessen hebt ontvangen. Het al gedaan hebben van een mantra retraite met vuurpuja is een pré.

De dagindeling zal zijn zoals tijdens een Mantraretraite. De focus zal echter niet liggen op het behalen van een hoeveelheid mantra’s, maar op het vertrouwd raken met de Yidam Yamantaka. Er is veel ruimte voor ieders bijdrage en vragen.

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je bemiddeling wilt bij het vinden van een slaapplaats en of je maaltijden wilt gebruiken.

Praktische informatie

Begeleiding: Ron Twisk
Duur: Je keuze s.v.p. aangeven op het inschrijfformulier.

  • Zaterdag 28 t/m maandag 30 december 2019
  • of zaterdag 28 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020.

Tijden: 09.30 - 20.30 uur
Plaats: Jewel Heart Nijmegen
Bijdrage in de kosten:

  • Zevendaagse retraite: leden € 100; kleine beurs € 70; niet-leden € 120
  • Driedaagse retraite: leden € 60; kleine beurs € 40; niet-leden € 80

Voertaal: eenvoudig Engels
Aanmelden: via het inschrijfformulier.

Jewel Heart heeft een solidariteitsfonds voor als je een deel van de kosten niet kunt opbrengen. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan vroegtijdig contact op met het secretariaat.

Posted in .