Inschrijven lessen Demo Rinpoche over ‘De 37 Vleugels van de Verlichting’

Vrijdagavond 7 en zaterdag 8 plus vrijdagavond 21, zaterdag 22 en zondag 23 september

In twee weekenden geeft Demo Rinpoche ons aan de hand van 37 aspecten of vleugels een inkijkje in de geest van een boeddha en de essentie van de weg die we moeten afleggen om zelf ook zo’n geest te ontwikkelen. Zijn lessen laten helder zien in welk stadium van ons spirituele pad we daarvoor wat nodig hebben. Rinpoche zal ons ook de benodigde gereedschappen aanreiken om ons doel: de volledige ontplooiing van ons menselijk potentieel, te bereiken. Interessant is dat de 37 vleugels ook allemaal zijn terug te vinden in de symboliek van de stupa met de relieken van Gelek Rimpoche.

Om een compleet overzicht te krijgen van de essentie van de weg, is het raadzaam de lessen in zijn geheel te volgen. We bieden daarom een passe-partout aan, waarbij je ook de opnames van alle lessen ontvangt. Het is echter ook mogelijk om delen van het programma te volgen. Het ontvangen van de opnames is daar niet bij inbegrepen.

Na het afronden van een tweejarige universitaire studie Godsdienstwetenschappen in New York woont Demo Rinpoche in het huis van Gelek Rimpoche bij Ann Arbor. Demo Rinpoche is een van de twee leraren die door Gelek Rimpoche zijn aangewezen om les te geven in Jewel Heart. In Amerika doet hij dat al regelmatig in de diverse centra van Jewel Heart. In ons centrum is het de eerste keer dat hij lesgeeft. Zijn lessen zijn in het Engels en er zal simultaan worden vertaald.

Op zaterdagmiddag 8 september geeft Demo Rinpoche de openbare lezing in het kader van de lezingenreeks Boeddhisme.nu. Het onderwerp is ‘Upaya; de permanente evolutie van het boeddhisme’. Deze lezing kan los van ‘De 37 Vleugels’ worden gevolgd. De  bijdrage in de kosten is € 5.

Praktische informatie:
Weekend 1
Vrijdagavond 7 september van 20.00 tot 22.00 uur – 37 Vleugels
– Zaterdagochtend 8 september van 10.00 tot 13.00 uur – 37 Vleugels
– Zaterdagmiddag 8 september van 15.00 tot 17.00 uur Openbare lezing ‘Modern Boeddhisme’ door Demo Rinpoche in het kader van de lezingenreeks Boeddhisme.nu.

Weekend 2
Vrijdagavond 21 september van 20.00 tot 22.00 uur – 37 Vleugels
– Zaterdag 22 september van 10.00 tot 17.00 uur – 37 Vleugels
– Zondag 23 september van 10.00 tot 17.00 uur – 37 Vleugels

Bijdrage in de kosten:
Weekend 1
Leden € 45/ Studenten/kleine beurs € 35/ Niet-leden € 50

Weekend 2
Leden € 110/ Studenten/kleine beurs € 80/ Niet-leden € 125

Passe-partout
Leden € 135/ Studenten/kleine beurs € 100/ Niet-leden € 150. Niet inbegrepen openbare lezing á € 5 op zaterdagmiddag 8 september. Wel inbegrepen opnames alle lessen.

Inschrijven
Graag zo spoedig mogelijk via dit inschrijfformulier. Let op: je inschrijving is pas geldig als je betaling is ontvangen.

Geplaatst in Open activiteiten.