Tsoh-dagen voor Moeder Tantra-beoefenaren 2018

Voor iedereen met een Vajrayogini en/of Heruka initiatie zijn er twee verplichte Tsoh-dagen. Deze dagen vallen dit jaar op: donderdag 11 januari (de 25e) en vrijdag 26 januari (de 10e) 2018.
In Nijmegen en Den Bosch kan de Tsoh gezamenlijk beoefend worden. Zie hieronder voor locaties en tijdstippen. Een financiële bijdrage voor ingekochte Tsoh is heel welkom. Daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen offergaven meenemen.

Wanneer je de Tsoh zelf doet, is het aan te bevelen deze op de Tsoh dagen zèlf te doen. Je kunt een mailtje sturen naar Gertjan als je de handleidingen voor de Tsohs wilt hebben. Geef dan even aan welke handleiding je nodig hebt. De handleiding voor Lama Chöpa Tsoh (mag je doen als je een Heruka of Vajrayogini initiatie hebt gehad) of de handleiding voor de Vajrayogini Tsoh (mag je doen als je een Vajrayogini initiatie hebt gehad).

Heb je een Cittamani Tara initiatie (en géén Heruka initiatie) ontvangen? Dan ben je van harte welkom bij de Tsoh, maar zijn deze niet verplicht.
Heb je vragen of opmerkingen over de Tsoh of de beoefening? Geef ze gerust door via het secretariaat.

De gezamenlijke beoefeningen worden op verschillende plaatsen georganiseerd.
Nijmegen:
Donderdag 11 januari en vrijdag 26 januari 2018
Tijd: 19:30  uur
Plaats: Je Tsongkhapazaal

Den Bosch:
Vrijdag 26 januari 2018
Tijd: om 19.30 uur
Plaats: Bea van Kuijk, Eschoten 4, Den Bosch, 073-6445330 / 06 237 904 95

Geplaatst in Vajrayana, Verdieping.