Introductie in Vajrayana

Start donderdag 17 januari 19.30 uur 2019

Afbeelding van VajrayanaMandalaIn januari 2019 start er opnieuw een ‘Introductie in Vajrayana’. Deze maandelijkse groep is bedoeld voor diegenen die overwegen in Vajrayana in te stappen (door middel van een initiatie) of al met Vajrayana begonnen zijn, maar ook voor hen die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat het Vajrayana-pad nu eigenlijk inhoudt.

Eenmaal per maand (3e donderdag van de maand) verdiepen wij ons aan de hand van Lama Yeshe’s boek ‘Introductie in Tantra’ (€ 19,95) in het Vajrayana-pad en de vragen die daarbij opkomen, zoals bijv.: Wat is Vajrayana? Is dit pad voor mij geschikt? Wat is een initiatie? Welke verplichtingen neem ik daarmee op mij? Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen? Hoe te werken met de symboliek in het Vajrayana en hoe die te begrijpen, enz.?

Om ook iets van Vajrayana-beoefening te ervaren, zullen we iedere bijeenkomst beginnen met een Witte Tara beoefening en aandacht besteden aan het Tara-transcript van Gelek Rimpoche: ‘Practice of the triumphant Ma’ (€ 16).

Begeleiding: Ineke Vrolijk
Plaats: Jewel Heart Nijmegen
Data: 17 januari 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december 2019.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Je kunt je voor deze groep aanmelden via het secretariaat o.v.v. Introductiegroep Vajrayana 2019.
Als je lid bent van Jewel Heart, zijn er geen extra kosten aan deze groep verbonden.

Geplaatst in Verdieping en getagd met .