Start nieuwe cursus ‘Introductie in Vajrayana’ op 19 januari 2017

In januari 2017 start er weer een nieuwe groep Introductie in Vajrayana. Deze maandelijkse groep is bedoeld voor diegenen die overwegen in het Vajrayana in te stappen door middel van een initiatie, al met het Vajrayana begonnen zijn of die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat het Vajrayana-pad nu eigenlijk inhoudt.

Eenmaal per maand verdiepen wij ons aan de hand van Lama Yeshe’s boek Introductie in Tantra (€ 19,95) in het Vajrayana-pad en de vragen die daarbij opkomen zoals b.v.: Wat is Vajrayana? Is dit pad voor mij geschikt? Wat is een initiatie? Hoe te werken met de symboliek in het Vajrayana en hoe dit te begrijpen? Welke verplichtingen neem ik op mij? Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen, etc. etc.?

Om ook iets van Vajrayana-beoefening te ervaren zullen we iedere bijeenkomst beginnen met een Witte Tara beoefening en aandacht besteden aan het Tara-transcript van Gelek Rimpoche: Practice of the Triumphant Ma (€ 16,–).

Op donderdag 19 januari start deze nieuwe groep. De volgende data zijn 16 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei, 15 juni, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december.

Je kunt je aanmelden voor deze groep via info@jewelheart.nl.
Begeleiding: Ineke Vrolijk

Geplaatst in Verdieping.