Start nieuwe introductiegroep Vajrayana donderdag 22 februari 2018

Herhaalde aankondiging

De tijd om je aan te melden voor deze nieuwe introductiegroep in Vajrayana was in de vorige aankondiging tekort. Daarom nogmaals deze oproep voor mensen die overwegen in te stappen in Vajrayana en/ of een initiatie willen ontvangen, zoals b.v. gegeven zal worden door Loden Sherab Dagyab Kyabgon Rinpoche van vrijdag 8 t/m zondag 10 juni a.s. De avonden zijn ook bedoeld voor diegenen die al met Vajrayana zijn begonnen en voor mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat het Vajrayana-pad nu eigenlijk inhoudt.

Eenmaal per maand verdiepen wij ons aan de hand van Lama Yeshe’s boek Introductie in Tantra (€ 19,95) in het Vajrayana-pad en de vragen die daarbij opkomen zoals b.v.: Wat is Vajrayana? Is dit pad voor mij geschikt? Wat is een initiatie? Hoe te werken met de symboliek in het Vajrayana en hoe die te begrijpen? Welke verplichtingen neem ik op mij? Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen? Etc. etc.

Om ook iets van Vajrayana-beoefening te ervaren, zullen we iedere bijeenkomst beginnen met een Witte Tara beoefening en aandacht besteden aan het Tara-transcript van Gelek Rimpoche: Practice of the Triumphant Ma (€ 16,–).

Op donderdag 22 februari start deze nieuwe groep.
De volgende data zijn 22 maart, 26 april, 24 mei, 28 juni, 27 september, 25 oktober, 22 november (elke 4e donderdag van de maand). Je kunt je voor deze groep – graag zo spoedig mogelijk – aanmelden via het secretariaat.

Begeleiding: Ineke Vrolijk
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Plaats: Jewel Heart

Geplaatst in Verdieping.