Odyssee naar vrijheid najaar 2023, voorjaar 2024

 

Dit voorjaar is er weer een nieuwe groep van start gegaan met de ‘Odyssee naar vrijheid’. Het volgen van deze training legt een goede basis voor het gaan van het spirituele pad in het Tibetaans boeddhisme. Het gelijknamige transcript van Gelek Rimpoche is hierbij onze leidraad.

Hij legt daarin op een duidelijke en gestructureerde manier uit hoe ons handelen wordt bepaald door de patronen van onze geest. Gelek Rimpoche geeft ook aan hoe we die gewoontepatronen kunnen veranderen, waardoor we op een vrijere manier kunnen omgaan met ons leven en de dingen die daarin gebeuren.

Daarnaast geven de 64 stappen van de ‘Odyssee naar vrijheid’ een structuur voor (dagelijkse) beoefening. De cursus en het transcript zijn als een Odyssee: een uitdagende en transformerende tocht met omzwervingen en leerzame ervaringen. Het is een zoektocht naar onze ware aard van vreugde en liefdevol aanwezig zijn.

Praktische informatie
Begeleiding
: Roland Driebergen
Data: wekelijks vanaf 4 september 2023 t/m juni 2024 m.u.v. schoolvakanties
Tijd: maandag 19.30-21.30 uur
Eigen bijdrage: leden via contributie; niet-leden € 437. Excl. boek Odyssey to Freedom, verkrijgbaar via Jewel Heart à € 18.
In overleg met de penningmeester is reductie of betalen in termijnen mogelijk.
Opgeven vóór 18 augustus: info@jewelheart.nl o.v.v. Odyssee.

Er is ruimte voor nieuwe deelnemers.
Eerste les is gratis kennismaken.

Posted in .