Basiscursus Odyssee naar Vrijheid – Tilburg

Woensdag 5 september 2018 informatieavond van 19.30 – 21.30 uur

Foto Hans Op Den Buijsch bij Dharma-wielOm een goede basis te leggen voor het gaan van het spirituele pad kun je de training ‘Odyssee naar vrijheid’ volgen. Het gelijknamige transcript van Gelek Rimpoche is de leidraad voor deze training. Deze meester in het Tibetaans Boeddhisme legt daarin op een duidelijke en gestructureerde manier uit hoe ons handelen wordt bepaald door de patronen van onze geest. Hij geeft ook aan hoe we die gewoontepatronen kunnen veranderen, waardoor we op een vrijere manier kunnen omgaan met ons leven en de dingen die daarin gebeuren. Zoals de titel al aangeeft, is dit een Odyssee: een tocht met omzwervingen en leerzame ervaringen. Het is een zoektocht naar onze ware aard van vreugde en liefdevol aanwezig zijn.

Deze basistraining bestaat uit meerdere modules gedurende twee jaar. Elke module kan los worden gevolgd en bestaat uit wekelijkse bijeenkomsten. Op woensdagavond 5 september is er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst.

Begeleiding: Hans Op Den Buijsch
Locatie: Yogacentrum Oost West, Zouavenlaan 8 Tilburg – Tel: 06-178 623 67
Tijd: woensdagavond 19.30 – 21.30 uur
Data: elke veertien dagen vanaf 5 september 2018, uitgezonderd schoolvakanties.
Bijdrage in de kosten: Module 1: € 50. Studenten/ kleine beurs: € 30/ Leden: via maandelijkse bijdrage (exclusief kosten voor het boek, € 18 dit wordt gebruikt vanaf module 2)
Opgeven doe je via: info@jewelheart.nl o.v.v. Odyssee Tilburg, module 1 – sept. 2018.

Geplaatst in Basis.