Odyssee naar vrijheid – Basiscursus in acht modules – Nijmegen

Acht modules op zaterdagochtend vanaf 8 september 2018 van 10.00 – 12.00 uur.

Foto Jan RijnierseOm een goede basis te leggen voor het gaan van het spirituele pad kun je de training ‘Odyssee naar vrijheid’ volgen. Het gelijknamige transcript van Gelek Rimpoche is de leidraad voor deze training. Deze meester in het Tibetaans Boeddhisme legt daarin op een duidelijke en gestructureerde manier uit hoe ons handelen wordt bepaald door de patronen van onze geest. Hij geeft ook aan hoe we die gewoontepatronen kunnen veranderen, waardoor we op een vrijere manier kunnen omgaan met ons leven en de dingen die daarin gebeuren. Zoals de titel al aangeeft, is dit een Odyssee: een tocht met omzwervingen en leerzame ervaringen. Het is een zoektocht naar onze ware aard van vreugde en liefdevol aanwezig zijn.

Deze basistraining bestaat uit meerdere modules gedurende twee jaar. Elke module kan los worden gevolgd en bestaat uit wekelijkse bijeenkomsten. Onderwerpen van de modules: 1. Meditatie. 2. De kracht van dagelijks beoefenen. 3. Een spiritueel leven. 4. Karma. 5. Een einde aan het lijden. 6. Compassie. 7. Wijsheid.

Begeleiding: Jan Rijnierse
Tijd: Zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
Data: Module 1: 8, 15, 22 en 29 september 2018
Bijdrage in de kosten: Module 1: € 50. Studenten/ kleine beurs: € 30 (exclusief kosten voor het boek, € 18 dit wordt gebruikt vanaf module 2)

Opgeven doe je via: info@jewelheart.nl o.v.v. Odyssee, module 1 – sept. 2018.

 

Geplaatst in Basis.