Introductiecursus Tibetaans boeddhisme (Tilburg): Start 4 oktober

Wil je meer weten over het boeddhisme en wat met name het Tibetaans boeddhisme te zeggen heeft over een aantal belangrijke levensthema’s? In een serie van acht bijeenkomsten wordt aan de hand van het boek ‘Voor de dood niet bang’ een eenvoudige en praktische kennismaking geboden met enkele belangrijke thema’s van het Tibetaans boeddhisme, zoals het creëren van je eigen geluk, anders omgaan met pijn en verdriet, het verschil tussen liefde en gehechtheid en de betekenis van leven en dood.

De schrijver van het boek en leraar van Jewel Heart, Gelek Rimpoche, is opgeleid in de oude, Tibetaans-boeddhistische traditie. In dit boek vertelt hij over zijn eigen ervaringen met leven en dood en over beproefde wijsheden zoals die in de loop van de afgelopen 2500 jaar zijn ontwikkeld. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist; ze biedt ook voor mensen die via meditatie met het boeddhisme hebben kennisgemaakt een theoretische verdieping.

De eerste avond op woensdag 4 oktober is een introductieavond en volledig vrijblijvend. Als je geïnteresseerd bent, ben je om 20.00 uur van harte welkom. (Wel graag aanmelden ivm de beschikbare ruimte)

Graag per mail aanmelden via het secretariaat of rechtstreeks bij contact@yogacentrumoostwest.nl of telefonisch via 013-5435181.

Begeleiding: Hans Op den Buijsch, yogadocent, therapeut en senior student van Gelek Rimpoche. Al meer dan 30 jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme.
Plaats: Yogacentrum Oost West, Zouavenlaan 8 Tilburg.
Tijd: 8 woensdagavonden van 20.00-22.00 uur
Data: 4, 25 oktober; 8, 22 november; 6, 20 december 2017; 10, 24 januari en 7 februari 2018
Bijdrage in de kosten: € 116,-; (inclusief het boek ‘Voor de dood niet bang’)

Geplaatst in Kennismaking.