Vajrayogini-zelfinitiatie op zaterdag 28 oktober

Op zaterdagmiddag 28 oktober is er weer een Vajrayogini-zelfinitiatie. Iedereen die een Vajrayogini-initiatie heeft ontvangen en dagelijks de Vajrayogini-beoefening doet, kan aan deze middag deelnemen. De eigenlijke zelfinitiatie is echter voorbehouden aan hen die een Vajrayogini mantra-retraite hebben gehouden en deze hebben afgerond met een vuurpuja. Op deze middag zal op dat moment aan de anderen worden gevraagd een half uurtje de zaal te verlaten. Daarna kan iedereen weer terugkomen en deelnemen aan de tsoh. Het is fijn als iedereen daarvoor iets meeneemt aan eten, fruit, e.d.

Een zelfinitiatie doe je om je Vajrayana geloften te zuiveren, je connectie met je beoefening te versterken en je kunt dit ook doen voor een snelle terugkeer van Gelek Rimpoche.

De Vajrayogini-beoefening begint om 13.30 uur in het Jewel Heart-centrum in Nijmegen. De middag zal zo’n 3 à 4 uur duren.
Bijdrage in de kosten op basis van donatie.

Vergeet niet het rode boekje “Zelfmanifestatie- en zelfinitiatie-sadhana van Vajrayogini” mee te nemen. Op het centrum zijn weinig of geen exemplaren aanwezig.  

Let op: voor deelname is een initiatie in de hoogste Yoga Tantra (Anuttara Yoga Tantra) van Vajrayogini vereist!

Geplaatst in Vajrayana, Verdieping.