Vajrayana oefenochtend zaterdag 2 december 2017

Beste Vajrayana-leden,

Tijdens de eerstvolgende Vajrayana oefendag op zaterdag 2 december a.s. zullen nogmaals de volgende thema’s centraal staan: ‘het verzoeken en ontvangen van zegeningen’, ‘het eenpuntige verzoek’ en ‘de vier initiaties in de vorm van zegening’ (blz. 37 – 43 in het ene boek of blz. 59 – 69 in de andere uitgave), alsook ‘de kwaliteiten van de spirituele leraar’ zoals die worden beschreven in het commentaar Guru Devotion, How tot integrate the Premordial Enlightened Mind [commentaar op de Lama Chöpa] van Gelek Rimpoche (blz. 212 – 2: Making requests by remembering the qualities tot blz. 222 – 3: Making requests by remembering the kindnesses).

De deur is open vanaf 9.30 uur. Er is er dan koffie en thee. Om 10.00 uur beginnen we met de beoefening van de lange zes zittingen goeroe yoga sadhana. Om ongeveer 11.30 uur koffie-/theepauze. Rond 12.45 uur afsluiting, mededelingen en opruimen.

Mocht je vragen hebben over het Vajrayanapad of de beoefening(en) laat het dan weten. Misschien zijn je vragen interessant voor de hele groep en kunnen we ze meenemen in de oefendag. Blijf er in ieder geval niet mee rondlopen.

Contactpersoon voor deze Vajrayana oefendagen is Ineke Vrolijk. Vragen, opmerkingen of mededelingen kun je aan haar doorgeven (inekevrolijk@hetnet.nl of 026-3515355).

Voor jullie agenda hierbij alvast de data voor de rest van het studiejaar: 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni 2018.

Hartelijke groet, Ineke Vrolijk

Geplaatst in Verdieping.