Vajrayana oefenochtend zaterdag 6 januari 2018

Beste Vajrayana-leden,

Tijdens de eerstvolgende Vajrayana oefendag op zaterdag 6 januari a.s. zullen de kwaliteiten van de spirituele leraar centraal staan (blz. 39 – 43 in de grote uitgave van de Six-session Guru Yoga of blz. 64-69 in de kleine uitgave) en zoals die ook worden beschreven in het commentaar ‘Guru Devotion, How to integrate the premordial englightened Mind’ [Commentaar op de Lama Chöpa] van Gelek Rimpoche blz. 212 (2): Making requests by remembering the qualities tot blz. 222 (3): Making request by remembering the kindnesses).

De deur is open vanaf 9.30 uur. Er is dan koffie en thee. Om 10.00 uur beginnen we met de beoefening van de lange zes zittingen goeroe yoga sadhana. Om ongeveer 11.30 uur koffie-/theepauze. Rond 12.45 uur afsluiting, mededelingen en opruimen.

Mocht je vragen hebben over het Vajrayanapad of de beoefening(en) laat het dan weten. Misschien zijn je vragen interessant voor de hele groep en kunnen we ze meenemen tijdens de oefendag. Blijf er in ieder geval niet mee rondlopen.

Contactpersoon voor deze Vajrayana oefendagen is Ineke Vrolijk. Vragen, opmerkingen of mededelingen kun je aan haar doorgeven via inekevrolijk@hetnet.nl of 026-3515355.

Voor jullie agenda hierbij alvast de data voor de rest van het studiejaar: 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni 2018.

Ik wens jullie allemaal al wat maar wenselijk is voor het Nieuwe Jaar 2018.
Hartelijke groet, Ineke

Geplaatst in Vajrayana, Verdieping.