Vajrayana oefenochtend zaterdag 7 april 2018

Beste Vajrayana-leden,

Als voorbereiding op de eerstvolgende Vajrayana oefendag op zaterdag 7 april a.s. lezen we uit het transcript van Gelek Rimpoche Six-Session Guru-Yoga: ‘Upholding the Dharma’ en ‘Conclusion – Dedication’, blz. 50 – 52 (grote uitgave) of blz. 81 – 86 (kleine uitgave).

De deur is open vanaf 9.30 uur. Er is er koffie en thee. Om 10.00 uur beginnen we met de beoefening van de lange zes zittingen goeroe yoga sadhana. Om ongeveer 11.30 uur koffie/thee pauze. Rond 12.45 uur afsluiting, mededelingen en opruimen.

Mocht je vragen hebben over het Vajrayanapad of de beoefening(en) laat het dan weten. Misschien zijn je vragen interessant voor de hele groep en kunnen we ze meenemen in de oefendag. Blijf er in ieder geval niet mee rondlopen.

Contactpersoon voor deze Vajrayana oefendagen is Ineke Vrolijk. Vragen, opmerkingen of mededelingen kun je aan haar doorgeven (inekevrolijk@hetnet.nl of 026-3515355).

Hierbij de data voor de rest van het studiejaar: zaterdag 5 mei en 2 juni 2018.

Let op: voor deelname is een initiatie in de hoogste Yoga Tantra (Anuttara Yoga Tantra) verkregen van een gekwalificeerde Tantrische leraar vereist!

Geplaatst in Verdieping.